Bli Medlem / Prenumerant

medlemsavgift_2020
Australiska Nyzeeländska Vänskapsföreningen

Bli Medlem / Prenumerant
Bli medlem i vänskapsförening och utöka dina kunskaper om länderna, inte bara som resmål, utan också om kultur, historia, sport, vin, studier, arbete och hur det är att leva i Australien och Nya Zeeland. Det är också ett forum för medlemmarna till att dela egna reseupplevelser med andra med samma intresse. Som medlem erhåller du medlemstidningen Down Under som utkommer två gånger per år.
Australiska Nyzeeländska Vänskapsföreningen
Inbetalning av 300 SEK till PlusGiro konto 54 81 31-2 Var vänlig ange namn, eventuellt. medlemsnummer och adress. Medlemsavgiften gäller för kalenderår.

Autogiro
Automatisk överföring av rätt belopp på rätt dag
Om du vill slippa hantera räkningar och förfallodagar ska du beställa Autogiro. Då behöver du inte göra något själv utan pengarna dras automatiskt från ditt personkonto och sätts in på mottagarens konto på rätt dag. Autogiro passar för alla betalningar som är regelbundna och kostar ingenting. Kontakta din bank för mer information.

Organisationsmedlemskap i Vänskapsföreningen

Nu är det möjligt för organisationer, föreningar och olika typer av sammanslutningar att bli medlemmar i Vänskapsföreningen Australien/Nya Zeeland. Organisationsmedlemskapet innebär att organisationen erhåller ett visst antal av medlemstidningen Down Under i förhållande till organisationens antal anställda/medlemmar. DownUnder kommer i år ut med två nummer. Dessutom får organisationens anställda/medlemmar kostnadsfritt delta i våra medlemsträffar. För att få rösträtt vid föreningsstämman fordras dock att en individuell medlemsavgift har erlagts.

Följande villkor gäller för organisationsmedlemskap:
-20 anställda/medlemmar – 5 tidningar = 1.000 kronor
21-50 anställda/medlemmar – 10 tidningar = 1.500 kronor
51-100 anställda/medlemmar – 20 tidningar = 2.000 kronor
101- anställda/medlemmar – 25 tidningar = 2.500 kronor

För att bli organisationsmedlem skall följande anges:
• Organisationens namn och postadress
• Kontaktpersonens namn och e-postadress
• Antal anställda/medlemmar

Skicka dessa uppgifter till erwin.apitzsch@australien-nyazeeland.se och sätt in beloppet på Vänskapsföreningens postgironummer 54 81 31-2 och ange att det gäller organisationsmedlemskap.

Adressändring
Har du flyttat och bytt adress så kontakta Margot Garmelius som sköter vårt medlemsregister. Email: margot.garmelius@australien-nyazeeland.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: