Mink Jaguar
Mink Jaguar
CD/ Off the hip 2006

Öppningsspåret ”Campsie city line” är en stenhård Dr.Feelgood/Eddie and the hot rods osande pubrocklåt som får mig att spetsa öronen med förhoppningar om att något magiskt är på gång, det dröjer dock till avslutningsspåret ”Anywhere but there” innan det blir av samma kaliber igen. De övriga 13 spåren är ren rockabilly, vilket i och för sig inte heller är så dumt men hade dessa Australiensare producerat fler pubrocklåtar så hade betyget blivit högre. http://www.myspace.com/minkjaguar
Låtlista:
1. Campsie city line 2. Let it rock 3. Window shopping 4. Say you do 5. Poison in your heart 6. High & dry 7. Hotter than mojave 8. Holy Mountain 9. Red Queen 10. Right or wrong 11. Find my baby 12. Nothing shaking 13. Rythm & booze 14. Whose shoulder 15. Anywhere but there

L. Wallin