The Cheats: Hats of to The Cheats

The Cheats
Hats of to The Cheats
Off the hip

Julian Tovey (guitar, vocals) och Tom ‘Coops’ Cooper (drums, vocals) från Melbourne bjuder med sin debutplatta ”Hats of to The Cheats” på 13 partylåtar. Låtar som borde lyfta de allra festerna ännu en snäpp! Tänk att det går att låta så mycket av bara 2 personer. Glad garagerock, sköna riff, party helt enkelt. En klassisk Off The Hip platta!
Låtlista: 1.Do It Again 2.One Foot In The Grave 3.Wait There 4.Don’t Be Sad 5.Another Night 6.Burn It Up 7.Leavin’ Here 8.Rack ‘Em Up 9.Worried About You 10.Where You Been? 11.Baby Won’t You Be My Baby (Tonight)? 12.Run For Your Life 13.The Devil And You

L. Wallin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.