Jetstar öppnar tre nya Australien och Nya Zeeland anslutningar – Melbourne – Auckland (dagligen), Queenstown – Gold Coast (två gånger i veckan) och Queenstown – Melbourne (två gånger per vecka). Jetstar´s konstituerande flygning mellan Melbourne-Auckland tog fart den här veckan, medan flyg från Queenstown till Melbourne och Guldkusten startar från den 16 december och 17 december. De nya A320 tjänsterna utgör en pådrivande kraft i Jetstar´s transeuropeiska Tasman med nästan 20 procent, med ytterligare 3.100 platser varje vecka på den stora Australien och Nya Zeeland marknaden. Jetstar´s trans Tasman nätverket kommer att fortsätta expandera till totalt 10 linjer med första gången internationella flygningar att börja mellan Auckland – Cairns från april 2011.

Läs mer >>> http://www.jetstar.com.au/