9/8 -12 AUSNZFS @ The Old House Inn, Lysekil

Det blev fullt hus när Australiska Nya Zeeländska Vänskapsföreningen gästade det vackra och anrika The Old House Inn i Lysekil. Kvällens meny hade Australiskt tema och man kunde avnjuta såväl Känguru som Pavlovatårta, Australiska viner och givetvis välkylda VB’s. Inför en fullsatt restaurang berättade Lars Wallin om hur man spelar didjeridu. Lars Wallin & The TribeLars bjöd precis som våra australiska gäster College Fall på livemusik. Vid varje bord kunde man se gäster som intresserat läste Down Under. Hela Lysekil verkade vara i rörelse denna soliga sommardag. I havsbadsparken uppträdde tidigare på kvällen Di Leva. I Gullmarn pågick under dagen Lysekil Women’s Match som är en av världens största tävlingar i matchracingsegling för damer pågick. Den kände musikprofilen Pegge Haglund beskrev kvällen som årets höjdpunkt, en höjdpunkt där College Fall bjöd på så vacker musik att den lockade fram tårar. Kvällen innan besökte vi Restaurang Trädgården i Strömstad där vi även blev intervjuade i Radio Prime. På lördag lämnar vi Bohuslän och reser söderut till Skåne. Vi ses!

Lars Wallin