FAQ

FAQ eller Frequently Asked Question(s) är en samling ställda frågor och deras svar. Här kan du ställa fråga eller svara i kommentarsfältet.

Fråga: Kan vem som helst bli medlem i Australiska Nya Zeeländska Vänskapsföreningen?

Svar: Absolut, det finns inga restriktioner alls. Vem som helst i världen kan betala in för medlemsskap och kan utnyttja framtida erbjudanden.

——————————————————————————–

Fråga: Hur gör jag för att bli medlem?

Svar: Betala in 200 kr på PlusGiro konto 54 81 31-2  tillhörande Australiska Nya Zeeländska Vänskapsföreningen och uppge namn, adress och e-postadress så är du medlem. Medlemsskapet gäller för kalenderår.

———————————————————————————

Åsa Duffy fd Löfvendahl – Föreningsambassadör på Nya Zeeland
Åsa var anställd i Vänskapsföreningen (som senare ombildades till My Planet) under år 1995-1996 som informationsansvarig på resebyrån med samma namn i Göteborg. Arbetsuppgiften var att sprida kunskap om länderna Australien och Nya Zeeland till de drygt 20 000 medlemmar som fanns i föreningen under 90-talet. År 2006 blev Åsa tillfrågad om hon ville ingå i Vänskapsföreningens styrelse och Åsa tackade ja. Under åren som styrelseledamot har Åsa aktivt arbetat för föreningens fortsatta överlevnad. Sedan oktober 2011 är Åsa bosatt i Auckland på Nya Zeeland och har därifrån fortsatt vara aktiv i föreningen. På plats i Nya Zeeland har Åsa på kort tid utvecklat kontakter inom resebranschen och har idéer kring hur föreningens medlemmar skulle kunna få förmåner som tex rabatterade priser vid bokning av olika arrangemang. Åsa drivs av att utveckla föreningen och ständigt ha ett fokus på ”whats in it for me” för att vara medlem i föreningen.
Mail: duffy.asa@gmail.com
Anders Liljeqvist – Föreningsambassadör i Australien
Anders Liljeqvist (som bor i Sydney) startade efter ett par års frustration över bristen på bra informationsresurser och mötesplatser för svenska Australienvänner sajten Swedes in australia. http://www.swedesinaustralia.com/
Idén bakom Swedes In Australia är att hjälpa Australien-intresserade svenskar att förstå hur det funkar att resa och bo i Australien, samt att göra det lättare för Australiensvenskar att hitta och lära känna varandra. Nu arbetar Anders även för Australiska Nya Zeeländska Vänskapsföreningen som vår officiella Australienambassadör. Med sin breda kunskap och kontaktnät står Anders till förfogande att svara på frågor. Anders har även skrivit boken AustralienManualen.se tillsammans med ett team av frilansare med ambitionen att skapa en heltäckande samling användbara artiklar för svenska Australienresenärer och migranter.
Mail: anders.liljeqvist@swedesinaustralia.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: