AC/DC: Black ice

AC/DC
Black ice
Columbia Records

 

 

Varför ändra ett vinnande koncept? Gamla hederliga AC/DC ångar på med sina riff som om tidigt stått still och det är hur bra som helst. Skivan är faktiskt som ett rock’n roll tåg rakt igenom, visst vi har hört det förut men när det gäller AC/DC hör vi det gärna igen. Måste försöka få biljett till någon av konserterna bandet genomför i Europa i sommar. p.s Missa inte boken AC/DC ”Den ulitmata historien om världens största rockband” som är utgiven på svenska. Fantastiska bilder och historier från bandets start i Sydney, Australien.
Låtlista: 1. Rock’n’roll Train 2. Skies On Fire 3. Big Jack 4. Anything Goes 5. War Machine 6. Smash N Grab 7. Spoilin’ For A Fight 8. Wheels 9. Decibel 10. Stormy May Day 11. She Likes Rock’n’roll 12. Money Made 13. Rock’n’roll Dream 14. Rocking All The Way 15. Black Ice

L. Wallin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: