Dom Mariani: Shell Collection

Dom Mariani
Shell Collection
CD/ 2006 Off the hip

14 låtar bestående av rariterer och överblivet material från perioden 1988 – 2006 med Australiens powerpop prins Dom Mariani. Mariani behöver väl egentligen ingen presentation, men med sitt ursprung från band som The Stems, The Someloves och DM3 är han något av en ikon inom den australiska popscenen. ”Shell Collection” innehåller ett par riktigt starka och vackra spår såsom uppbrottslåten ”The golden one”, påminner faktiskt en hel del om Escobar, ”Pussycat” är grym, precis som öppningen med ”I never thought I’d find”, klassisk Marianirock fylld med gitarriff och tuggummi. Musik signerat Mariani är som alltid av hög kvalitet, given i skivsamlingen!
Låtlista:
1. I never thought I’d find 2. Pussycat 3. Caroline, no 4. The golden one 6. Too late 7. Snapshots 8. Real friend 9. Always wrong 10. You don’t care 11. Green eyed monster 12. Fame 13. Fireplace 14. Jenny

L. Wallin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: