Mark Seymour
Embedded
CD/ 2005 Lovande Projekt

Det är något i Mark Seymours melankoliska sångröst som slår an i mig. Hunters & Collectors trollband på sin tid inte bara mig, Sverige var ett av de länder i världen där gruppen var som mest populära, kanske har det med våra breddgrader att göra. På ”Embedded” beger sig Mark ut på en resa i den Melbournska villaförorten och dess osminkade vardag. Är rätt säker på att han svängde förbi East Preston! Solokarriär går strålande och 2006 ser ut att bli ett av hans intensivaste hittills. Extra kul är att det Svenska skivbolaget ”Lovande Projekt” http://www.lovandeprojekt.se nu fått rättigheterna till att ge ut Mark i Sverige. Turné är glädjande nog på gång också. Musiken då? Jodå, det är klassisk Seymour/Hunters & Collectors singer/songwriter, pop/rock och det räcker gott åt en frusen undertecknad som nu trycker på play och lyssnar på ”43 in the shade”!
Låtlista:
1.43 in the shade 2.try not to try 3.in the kitchen of a perfect home 4.a shoulder to cry on 5.paradise downunder 6.left alive 7.made man 8.waratah street 9.out of this world 10.show me love 11.moment of doubt

L. Wallin