Mark Seymour
The closest living thing
Lovande Projekt cd 2008

 

 

 

Det är något som slår an i mig, vet inte varför eller vad, men få röster som de från vemodiga, melankoliska män från Australien berör mig på djupet. Ena stunden ger det kraft och styrka, nästa vemod och längtan. Mark Seymour fd sångare i Hunters & Collectors är en av dessa män och röster som fått mig att ta avgörande steg i livet (Ni kan fråga mig vilka på krogen någon gång så ska jag berätta). År 2008 är Mark Seymour trippelaktuell i Sverige med ny singel, ny skiva och dessutom bok aktuell! Skivan innehåller akustiska nyinspelningar av örhängena till Hunters & Collector, de låtar som betydde allra mest för Mark. Det är så vackert och så förtvivlat bra att hade det inte varit för det faktum att jag redan gett upp allt hopp om rättvisa så hade jag bett en bön om att fler skulle förmå att uppskatta musiken från denna australiska ikon. Ni som så gör, skivan finns att beställa på lovandeprojekt.se
Låtlista: 1. Do you see what I see? 2. Holy Grail 3. Say godbye 4. When the river runs dry 5. Titanic 6. Throw your arms around me 7. Talking to a stranger 8. Blind eye 9. Back in the hole 10. The slab 11. Hear no evil 12. Whats a few men 13. True beleivers 14. Everything’s on fire

L. Wallin