Nick Cave & The Bad Seeds: Dig Lazarus dig

Nick Cave & The Bad Seeds
Dig Lazarus dig
cd 2008

Nick Cave & The Bad Seeds fjortonde album ”Dig Lazarus dig” bökar och rufflar, vackert och ödesmättat för att i nästa stund slamra likt en dånande fabriksmaskin. Resultatet är alldeles lysande, gillar skarpt att han tagit med sig soundet från Grinderman och inte minst filmmusiken från ”The Proposition” som är överjävligt bra, mixen av den sårade fiolen och den hårt distade gitarren är genial!
Låtlista: 1. Dig, Lazarus, Dig!!! 2. Today’s Lesson 3. Moonland 4. Night Of The Lotus Eaters 5. Albert Goes West 6. We Call Upon The Author 7. Hold On To Yourself 8. Lie Down Here (& Be My Girl) 9. Jesus Of The Moon 10. Midnight Man 11. More News From Nowhere

L. Wallin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.