MIDNIGHT WOOLF: Tropical Disease

MIDNIGHT WOOLF
Tropical Disease
Off The Hip (Australia)

Swamp, surf, garagerock alá The Cramps och liknande band. Fungerar förmodligen bäst en riktigt blöt kväll i samband med en stort intag av starka drycker. Hemma i vardagsrummet lämnar katterna rummet redan vid första låten och jag byter skiva strax därefter. Det är inte dåligt, men för att lyssna på det här krävs det att man är på rätt plats vid rätt tidpunkt annars skramlar det för mycket för mina öron.
Låtlista: 1.Who’s Your Man 2. My Libido 3. Lost Again 4. One Plus One 5. Motor-Psycho Nightmare 6. The Ballad Of Frankie & Johnny 7. Kinky Twitch 8. Turn Me Loose 9. River Swamp Stomp 10. Oxygen 11. Delicious 11. Lost Highway

L. Wallin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: