Tom E Lewis
Sunshine after rain
CD/ 2005 Skinnyfish Music   Skådespelare, skribent och, ja nu kan den i Australien så hyllade skådespelaren Tom E Lewis även lägga till musiker i sin titel efter det att debutalbumet ”Sunshine after rain” nyligen släppts. Musiken håller dock inte på långa vägar samma klass som skådespeleriet. Att vara en hyllad skådespelare eller världsbäst inom någon sport innebär ju som vi alla vet att man inte automatiskt blir en duktig musiker, exemplen är många, Wilander, Pillan osv. I ”Cry my country” känns det nästan som om han skulle låtit bli, medan det i ”Two dollar” och ”White dress” låter som helt ok country/singer/songwriter musik.
Låtlista:
1. Two Dollar 2. Rats Of Tobruk 3. Cry My Country 4. Sunshine After Rain 5. Weronica 6. Riverdown 7. White Dress 8. Cafe’ Del Wugularr 9. Red Dust 10. Boomerang

L. Wallin