Tracker school sweden är ett företag som tillhandhåller kurser, event, föredrag, mm i tracking. Conny Andersson driver denna verksamhet och har en vision om att sprida tracking i Sverige. Han är Sveriges mest kända tracker /spårare och yrkesverksam polis i nästan 20 år. Hans specialitet har varit tracking, som han använt dagligen i många verkliga situationer och utvecklat den till en mycket användbar metod och livsstil.

Han är utbildad i USA av världens främsta spårare. Då allt fler vill lära sig tracking, arbetar han nu med sin stora passion tracking på heltid i Tracker school sweden. Här utbildar och inspirerar han yrkes och fritidsintresserade människor, barn och ungdomar.

5% rabatt till vänskapsföreningen. Tracker School Sweden: www.trackerschool.se
email: ca@trackerschool.se
tel. 070-744 24 82