Tracker school sweden

Tracker school sweden är ett företag som tillhandhåller kurser, event, föredrag, mm i tracking. Conny Andersson driver denna verksamhet och har en vision om att sprida tracking i Sverige. Han är Sveriges mest kända tracker /spårare och yrkesverksam polis i nästan 20 år. Hans specialitet har varit tracking, som han använt dagligen i många verkliga situationer och utvecklat den till en mycket användbar metod och livsstil.

Han är utbildad i USA av världens främsta spårare. Då allt fler vill lära sig tracking, arbetar han nu med sin stora passion tracking på heltid i Tracker school sweden. Här utbildar och inspirerar han yrkes och fritidsintresserade människor, barn och ungdomar.

5% rabatt till vänskapsföreningen. Tracker School Sweden: www.trackerschool.se
email: ca@trackerschool.se
tel. 070-744 24 82

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: