Vår nya samarbetspartner är KILROY AB Sweden med resebyrårer på fyra platser i SVerige: Stockholm, Uppsala, Göteborg och Lund. Vi är mycket glada över detta avtal och ser fram emot detta samarbete.

Avtalet innebär bla följande:
* Alla medlemmar får 5% rabatt på hela inköpssumman av researrangemang där något av vänskapsföreningarnas fyra kontaktländer ingår. För enbart köp av flygbiljetter ges ingen rabatt. Tillgång till resebyrårerna på de fyra platserna i Sverige.

* Möjlighet till kostnads tidsbeställd reserådgivning i samband med reseplanering. Speciella erbjudanden till medlemmar i varje nummer av Curious och även separata erbjudanden via mail som föreningen förmedlar.

* Reseinformation/resekvällar som styrelsen planerar tillsammans med KILROY.

När du ska beställa ditt researrangemang uppger du ditt medlemmsnummer som du fått med Curious. Om du ska få del av erbjudanden och information om resekvällar är det nödvändigt att du anmält din mailadress till post@curiousexplorer.dk