Äntligen, nu är vår nya medlemstidning klar. Numret ni (Förhoppningsvis) håller i handen är vårt premiärnummer Nr 1, så vårda det ömt, eller förresten slit och bläddra i det. Down Under är tänkt att inspirera till resor och upplevelser i våra länder Australien och Nya Zeeland så låt tidningen vara med både i ryggsäcken eller på nattduksbordet. Australiska Nya Zeeländska vänskapsföreningen inleder en ny fas i och med utgivningen av vår nya medlemstidning, vi står nu för första gången på helt egna ben. Tidigare har vi samarbetat med våra kollegor i Danmark och Norge, visst kommer vi att samarbeta i framtiden också speciellt vad det gäller sådant som våra medlemmar kan ha nytta av. Men från och med nu kan vi själva bestämma vad vi vill skriva om, vilka arrangemang vi vill genomföra, allt med fokus på Australien och Nya Zeeland.  Vi kommer att göra allt i vår makt för att du som medlem ska få ut så mycket av ditt medlemskap som möjligt. Vi kommer att lyssna på er, våra medlemmar, vad vill ni att vi ska skriva om, vilka medlemsförmåner saknar ni, vilka arrangemang vill ni uppleva på hemmaplan osv. Skriv till oss och berätta. I premiärnumret beger vi oss bland annat på turné i Australien med undertecknad, vi besöker en national park i Nya Zeeland mm. Tveka inte att komma fram och hälsa på oss i samband med våra arrangemang som inleds runt om i Sverige redan i sommar.

Hör gärna av er och berätta vad ni tyckte om Down Under, berätta även vad ni vill läsa om i framtiden i Down Under. Här är röster från några av våra medlemmar:

”Vilken fin tidning. Och riktigt bra artiklar. Jag har varit medlem sedan slutet av 2000 eller kanske 2001. Detta var den finaste tidningen.”
Britten

”Har precis läst Lars Wallins artikel i nya numret av tidningen Downunder. Tack för tipsen på vegetariska restauranger! :-)”
Theresia Tess Höglund

”Jag vill gärna även i fortsättningen få er tidning. Att läsa om olika reportage i tidningen gör att man min sina egna resor till Australien.”
Marie-Louise Lövberg

”Har läst Down Under från början till slut och det fanns mycket intressant att läsa. Har varit medlem sedan 80talet och kommer naturligtvis bli medlem här. Chefred. Turné väckte minnen till liv.”
Ingrid

Chefredaktör
Lars Wallin

Här kan du ladda ner vår medlemstidning i pdf-format


Down Under nr 1 – 2011