Det blev tre välbesökta medlemsarrangemang när Australiska Nya Zeeländska Vänskapsföreningen bland annat bjöd på konserter, didjeridu-kurs och äkta Australisk barbq i Uddevalla, Halmstad och Lysekil. Turnén inleddes på Mortens Krog i Uddevalla torsdagen den 28/7 där närmare 100 personer fyllde lokalen till bristningsgränsen. Coby Grant från Melbourne inledde kvällen med sin vackra singer & songwriter musik. Därefter spelade Ida Gard från Köpenhamn följt av vänskapsföreningen vice ordförande Lars Wallin och hans band TribeLars. Det blev förutom musik även information om hur man spelar didjeridu samt presentation av den nya medlemstidningen Down Under. På fredagen den 29/7 reste artisterna vidare till Halmstad för ett utomhus uppträdande på det vackra Café Rotundan, här fylldes varenda bord av fikande och Australien, Nya Zeeland nyfikna gäster. Ida Gard inledde kvällen följt av Coby Grant. Lars Wallin & The TribeLars spelade live och genomförde didjeridu-kurs till publikens förtjusning. På lördagen den 30/7 bar det av till Lysekil på västkusten. Här hade Café Kungsgatan förberett med en äkta Australisk Barbq där man bland annat kunde provsmaka kängurukött. Även här fylldes samtliga bord av gäster som avnjöt god mat, vin, musik, didjeridu-kurs och information om våra länder Australien och Nya Zeeland. Vi planerar nu för mer spännande evenemang runt om i landet.