Lördagen den 17 september kl 16.00 medlemsträff i Stockholm
Australiska Nya Zeeländska Vänskapsföreningen kommer tillsammans med Travel Heroes att finnas på plats i Stockholm lördagen den 17 september. Varmt välkomna att bli inspirerade, få tips, testa Didgeridoo mm. Travel Heroes är en specialbutik för resenärer med ett sortiment som består av allt från smarta reseprylar, guideböcker och kläder, till packsystem, ryggsäckar och väskor.
Alla som arbetar med Travel Heroes älskar att resa och har samlat på sig mängder av erfarenheter från resevärlden. De vet vilken sorts kläder som är mest användbar, hur man packar smart och vilka reseprylar som gör resan ännu bättre.
http://www.travelheroes.se

Flera ur vänskapsföreningen har precis besökt länderna och berättar om sina senaste intryck från Australien och Nya Zeeland och visar bilder. Lars Wallin berättar om sin musikturné i Australien och Åsa Löfvendahl berättar om sina upplevelser i Nya Zeeland.

Tid: Lördagen den 17 spetember kl 16-17

Plats: Travel Heroes butik på Jakobsbergsgatan 16, mitt i centrala Stockholm (endast ett par minuters promenad från Hötorget eller Östermalmstorgs tunnelbanestationer).

Varmt välkomna!

Anmäl till: asalofvendahl@hotmail.com