AUSNZFS – Sommarturné 2012 del 1.


AUSNZFS – Sommarturné 2012 del 1.
Australiska Nya Zeeländska Vänskapsföreningens sommarturné är i full gång. Hittills har vi hunnit besöka Gerlesborgskolan i det vackra Bohuslän där vi var samarbetspartners med en utsåld festival innehållande både föreläsningar och konserter. På programmet denna kväll torsdag 2 augusti stod bland annat College Fall från Melbourne. Monique Brynnel operasångerska från Melbourne med många år som artist på Operahuset i Sydney i bagaget. Lars Wallin & The TribeLars uppträdde och visade prov på didjeriduspel. Fredag 3 augusti gästade vi först festivalen Elinorspelen i Bokenäs, inför fullsatt hus uppträdde College Fall och Lars Wallin & The TribeLars. College Fall blev förövrigt framröstade av publiken som festivalens bästa band. Senare på kvällen gästade vänskapsföreningen Mortens krog i Uddevalla där College Fall och TribeLars uppträde på stora scenen. Söndag och Måndag 5 – 6 augusti intog Australiska Vänskapsförening restaurangen Engelen / Kolingen i Gamla stan. Det blev både konserter och didjeriduspel. Turnnén försätter ikväll, den 7 augusti till Henriksberg i Göteborg. Hoppas vi ses 🙂

Lars Wallin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: