Medlemmar i Australiska Nyzeeländska Vänskapsföreningen får vår medlemstidning Down Under hemskickad fyra gånger per år.

Down Under nr 1. 2021
Läs om: Hård lockdown i Perth, Uppdatering av covid-19 i Australien, Nya Zeelands covid-19 strategi har lyckats, Bee Gees historia startade i Redcliff, Hot water beach – en värmande upplevelse på Nya Zeeland, Finns där något att vara rädd för i den australiska bushen? Tips inför resan till Nya Zeeland, K-G Olin goes Down Under mm
Foto: Nathan Hurst on Unsplash

Bli Medlem
Bli medlem i vänskapsförening och utöka dina kunskaper om länderna, inte bara som resmål, utan också om kultur, historia, sport, vin, studier, arbete och hur det är att leva i Australien och Nya Zeeland. Det är också ett forum för medlemmarna till att dela egna reseupplevelser med andra med samma intresse. Som medlem erhåller du medlemstidningen Down Under som utkommer fyra gånger per år.
Australiska Nyzeeländska Vänskapsföreningen
Inbetalning av 200 SEK till PlusGiro konto 54 81 31-2 Var vänlig ange namn, eventuellt. medlemsnummer och adress. Medlemsavgiften gäller för kalenderår.