The Sleepy Jackson: Personality, One was a spider one was a bird

The Sleepy Jackson
Personality, One was a spider one was a bird
CD/ 2006 Virgin

Luke Steel och hans The Sleepy Jackson bjuder på det perfekta soundtracket att vandra till på sandstranden i St.Kilda eller för den delen vilken strand som helst! Australiens svar på Brian Wilson, Jan & Dean, ELO och i viss mån även tidiga Bowie och Supergrass har med sin uppföljare till 2003 års debut ”Lovers” slagit knock på recensenter och musikälskare världen över. Det är vackert, melankoliskt men samtidigt melodiöst somrigt och sådär bubblande med stråkar och falsettsång som vid en förälskelse. Själv sitter jag och drömmer mig bort i horisonten med fötterna i vattnet och ”Miles Away” i hörlurarna.
1. You needed more 2. Devil Was In My Yard 3. God Lead Your Soul 4. Work Alone 5. God Knows 6. I Understand What You Want But I Just Don’t Agree 7. Miles Away 8. Higher Than Hell 9. Play A Little Bit For Love 10. Don’t Say 11. You Won’t Bring People Down In My Town 12. Dream On 13. How Was I Supposed To Know

L. Wallin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.