Anders Liljeqvist – Föreningsambassadör i Australien
Anders Liljeqvist (som bor i Sydney) startade efter ett par års frustration över bristen på bra informationsresurser och mötesplatser för svenska Australienvänner sajten Swedes in australia. http://www.swedesinaustralia.com/
Idén bakom Swedes In Australia är att hjälpa Australien-intresserade svenskar att förstå hur det funkar att resa och bo i Australien, samt att göra det lättare för Australiensvenskar att hitta och lära känna varandra. Nu arbetar Anders även för Australiska Nya Zeeländska Vänskapsföreningen som vår officiella Australienambassadör. Med sin breda kunskap och kontaktnät står Anders till förfogande att svara på frågor. Anders har även skrivit boken AustralienManualen.se tillsammans med ett team av frilansare med ambitionen att skapa en heltäckande samling användbara artiklar för svenska Australienresenärer och migranter.
Mail: anders.liljeqvist@swedesinaustralia.com