Anders Liljeqvist – Föreningsambassadör i Australien

Anders Liljeqvist – Föreningsambassadör i Australien
Anders Liljeqvist (som bor i Sydney) startade efter ett par års frustration över bristen på bra informationsresurser och mötesplatser för svenska Australienvänner sajten Swedes in australia. http://www.swedesinaustralia.com/
Idén bakom Swedes In Australia är att hjälpa Australien-intresserade svenskar att förstå hur det funkar att resa och bo i Australien, samt att göra det lättare för Australiensvenskar att hitta och lära känna varandra. Nu arbetar Anders även för Australiska Nya Zeeländska Vänskapsföreningen som vår officiella Australienambassadör. Med sin breda kunskap och kontaktnät står Anders till förfogande att svara på frågor. Anders har även skrivit boken AustralienManualen.se tillsammans med ett team av frilansare med ambitionen att skapa en heltäckande samling användbara artiklar för svenska Australienresenärer och migranter.
Mail: anders.liljeqvist@swedesinaustralia.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.