Vinnare av artikeltävlingen 2016 blev Karin Erskine Lindberg: Tongariro Alpine Crossing – Vandring i en hobbits fotspår
Det blev Karin Erskine och hennes artikel Tongariro Alpine Crossing – Vandring i en hobbits fotspår i Down Under nr 4 2016 som vann artikeltävlingen. Australiska Nyzeeländska Vänskapsföreningen säger stort grattis. Vi hoppas få läsa fler artiklar av Karin under 2017 (Vi hoppas förstås även att fler medlemmar skickar in sina reseberättelser och artiklar, något både styrelsen och våra medlemmar uppskattar stort).

”Jag heter Karin Erskine har bott 6 år i Australien och har genom åren gjort många resor landet kring. Jag har med sin Australiensiske man bott på ett flertal platser och upplevt tropiska Darwin, ombytliga Melbourne och härliga Gold Coast i tvåårsperioder. Intresset för fotografering och skrivande är stort och jag är glad att få dela med mig av mina upplevelser i DownUnder. Att dessutom vinna 2016 års artikeltävling känns väldigt roligt och inspirerande, tack!”

Här kan du läsa artikeln: Tongariro Alpine Crossing – Vandring i en hobbits fotspår